MVP Praha Tisk E-mail
Napsal/a Eva   
Praha_logo.GIF

2. 11. 2018

Skye (Jolly Roger Tercius) - výborná II.
Fleur de Lis Tercius - výborná II, res CAC
Alf (Hector Tercius)  - dobrý



Do Prahy jsme vyrazili v omezené sestavě. Luna už nepotřebuje letos žádné tituly a Derča s Tiou si počkají až do veteránů.

Holky si vedly dobře. Fleur byla ve třídě šampionů ve velké konkurenci a výsledek V2 res. CAC je velmi pěkný. Sice jsme jeli s tím, že zkusíme dodělat Grandšampiona, ale ve třídě vítězů se dodělává hodně špatně. Hlavně ten poslední titul nám obvykle uniká dlouho. Fleur má rozdělaného i Klubového šampiona a Šampiona ČMKU. Uvidíme, co se podaří, ale svět nestojí na šampionátech.

Skye je mladinká, ještě jí není ani 10 měsíců. Proto jsme od jejího vystoupení moc nečekali. Zvlášť když ostatní feny byly o 5 měsíců starší. Ale vedla si dobře, v pěkné konkurenci skončila jako V2 a to za fenou ze světoznámé chovatelské stanice Caci´s.

Alf doplatil na svoje zuby. Má hraniční skus mezi kleštěmi a nůžkami a záleží, jak tu svoji tlamu ukáže. Jinak se moc líbil, pan rozhodčí i čekatelka dost litovali, říkali, že je jinak nádherný. Škoda toho zhruba milimetru o který by potřeboval horní zuby dopředu.

Vcelku ale nelitujeme, že jsme jeli. Posuzoval nás pan rozhodčí Pavel Šulcek.
Aktualizováno ( 8. duben 2019 )
 
Obrázek...
image020.jpg
 
Poslední novinky
 
Oblíbené
 
 
Menu
Domů
Naši psi
Chovní psi z naší CHS
Výstavy a zkoušky
Odchovy
Úspěchy našich odchovů
Vyprávění
Různé informace
Program SR-Lov
Odkazy
English Info
Fotogalerie
Napište nám
O nás

 


Tercius - Flat Coated Retriever
Design by cmslounge     RSS