Mezinárodní VZPR Třeboň Tisk E-mail
Napsal/a Pavel   
MVZPR_P_15.jpg17.-18.10.2015

Eda (Now I'm Here Exotic Lunas) - 2. místo, I. cena, CACT
Ginny (Art's Ginny Tercius) - 3. misto, I. cena, res. CACT




Třeboňské "všestranky" mají právem pověst obtížných a prestižních zkoušek. Ob rok se nazývají "Rožmberský pohár" (v roce kdy KCHLS nepořádá MSR) - což letos sice nebylo, ale zkoušky jako takové to nijak neovlivnilo. Takže po pátečním rozlosování nastoupilo 21 psů dychtivých vyzkoušet si terény na třeboňských Mokrých lukách.

Zkoušky dostály své pověsti a průběžně přicházely zprávy, kdo všechno neobstál. Letos nebyla žádná "vražedná" disciplína, psi končili zkoušky na disciplínách nejrůznějších. My měli dvě želízka v ohni, Edu a Ginny, a nutno přiznat že obě želízka si vedla velmi statečně. Oba, stejně jako vítěz,  skončili se dvěma trojkami, takže konečné pořadí určovaly vlastně koeficienty u jednotlivých disciplín. Takže po dvou dnech napjatých nervů skvělý úspěch, dokončila jen třetina psů.

Eda ziskem CACT splnil podmínky pro udějení titulu Český šampion práce a pro Ginny to byly její poslední zkoušky v kariéře. Jsme moc rádi, že se jí povedlo kariéru zakončit důstojně a odejít se vztyčenou hlavou.

Kompetní výsledky zde

foto Petr Krutský
MVZPR_15.jpg
Aktualizováno ( 24. duben 2016 )
 
Obrázek...
image055.JPG
 
Poslední novinky
 
Oblíbené
 
 
Menu
Domů
Naši psi
Chovní psi z naší CHS
Výstavy a zkoušky
Odchovy
Úspěchy našich odchovů
Vyprávění
Různé informace
Program SR-Lov
Odkazy
English Info
Fotogalerie
Napište nám
O nás

 


Tercius - Flat Coated Retriever
Design by cmslounge     RSS