MVP Brno Tisk E-mail
Napsal/a Eva   
intercanis.jpg18. 6. 2016

Fleur de Lis Tercius - výborná I., CAC
Eda (Now I'm Here Exotic Lunas) - výborný I., CAC, res. CACIB
Ginny (Ginevra Tercius) - výborná III.


Na Intercanis do Brna jsme vyrazili tradičně s Edou a Fleur, tentokrát nás měli posílit ještě dva Edovi potomci - Ginny II. (Ginevra) a Tony (Grimston). Toníka ale kousl několik dní před výstavou cizí pes a rána mu trochu mokvala, tak jsme to vzdali. S Ginny dorazila  a předváděla ji její majitelka Katka Syslová.
Eda se předváděl jako profesionál, i když možná neměl takovou jiskru jako v Humpolci. Ale vyběhal CAC a res. CACIB, a tak jsme velice spokojení. V poslední době se mu daří.
Malá Ginevra byla v podstatě na své první výstavě (jednou to zkoušeli v dorostu). Byla celá nejistá, ale obě holky, Ginny i panička Katka bojovaly. Dostaly známku výborná. Ginny vypadá mladší, než je a proti vyspělejším soupeřkám zatím nemá moc šanci na vítězství. Její doba teprve přijde, pokud bude zrát jako táta Eda. Ten také neměl oslnivý začátek kariéry. Ginny je velmi hezká, harmonická fena. Potřebuje zmohutnět, "dodělat" předhrudí. Zatím vypadá, že je dlouhá, protože je velmi štíhlá. Ale má nádhernou hlavu, překvapivě tmavé oko a už teď je vidět, že bude mít pěknou postavu. Vše chce čas, věřím, že dozraje. Udělala nám velkou radost.
Fleur už je také zkušená harcovnice. Také ještě potřebuje chvíli času, ještě vyspívá, ale i ve velmi pěkné konkurenci získala titul CAC. Na další titul to v Brně nestačilo, soupeřky v ostatních třídách byly velmi kvalitní a daleko vyspělejší. Ale Fleur patří do otevřené třídy teprve měsíc a má už druhý CAC. Moc nás to těší.
Jaro se nám výstavně nečekaně vydařilo, velkou zásluhu má na tom Báry handling, který rozhodčí velmi chválí. Teď se soustředíme na práci.
Posuzoval pan Siniša Pavlovič ze Srbska.

DSC_1674.JPG
Aktualizováno ( 18. červenec 2016 )
 
Obrázek...
image026.jpg
 
Poslední novinky
 
Oblíbené
 
 
Menu
Domů
Naši psi
Chovní psi z naší CHS
Výstavy a zkoušky
Odchovy
Úspěchy našich odchovů
Vyprávění
Různé informace
Program SR-Lov
Odkazy
English Info
Fotogalerie
Napište nám
O nás

 


Tercius - Flat Coated Retriever
Design by cmslounge     RSS